Hürriyet

28 Mayıs 2013 Salı

Anneler Günü Kutlaması, Yılsonu Gösterisi ve Arnavut Kızım

Kızımın okulunda Anneler Günü kutlaması ve yılsonu gösteri için kızımın sınıfı ülkeler konseptli bir gösteri yaptılar. Daha önce bu gösteriden ve bizleri nasıl da heyecanlandırıp mutlu ettiklerinden bahsetmiştim.

Çocuklar çeşitli ülkelerin kıyafetlerini giyip, önce kendilerini tanıttılar, adlarını ve kaç yaşında olduklarını söylediler ve giydikleri kostümlerle hangi ülkeyi temsil ettiklerini de belirttiler.

Öğretmenleri Eda'nın Arnavut göçmeni bir ailesi olduğunu gözönünde bulundurarak kızımın temsil edeceği ülke olarak Arnavutluk'u seçmişlerdi. Bize de Arnavutluk yerel kostümünü bulmak düştü. Neyse ki Nemo kostüm imdadımıza yetişti. Çünkü bu tür bir kostümü satın almak oldukça pahalı. Ama Nemo Kostüm çok uygun şartlarda çok güzel kostümler hazırlamış, biz de oradan hallettik gösteri için kıyafet işimizi.

İşte Eda'mın gösteride giydiği Üsküp/Arnavutluk kostümü... Çok da yakışmış değilmi ama:)






Gösterinin sonunda bütün çocuklar hep birlikte sahnedeydiler.





Eee, gösteri yılsonu gösteriydi ama anneler gününe de denk getirilmişti, ve tabiki anneler için de özel bir gösteri hazırlanmıştı. Kendi elleriyle boyayıp, baskı yaptıkları t-shirtleri giyip şarkılar söylediler biz anneler için ve bizleri gözyaşları içinde bıraktılar...




Gözyaşları da bir yere kada değil mi ama? Sarılıp sarmalanıp keyif çıkartmak en güzeli...



Kuzum, seni seviyorum, seninle birlikte hayatımda ki herşey çok daha anlamlı çok daha güzel... İyi ki varsın!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder