Hürriyet

17 Mart 2013 Pazar

Kızım Pamuk Prenses oldu

4,5 yaşındaki kızım anaokuluna gidiyor ve devam ettiği okul her yıl Mart ayı içinde bir kıyafet balosu düzenliyor. Bu sene kızım Pamuk Prenses olmak istemişti ve ben de ona kostümünü dikeceğime söz vermiştim. Daha önceki bir yazımda da bu kıyafet ile ilgili yaptığım alışverişi paylaşmıştım. Kumaşlarımı anlatmıştım.

Sonunda kızımın Pamuk Prenses kostumü zamanında bitti ve kızım büyük bir mutlulukla bu kostümünü giydi.

Internetten araştırıp acemi bir terzinin dikebileceği bir modeli kızım için hazırladım. Çok da güzel oldu. Gören herkes bayıldı ama en önemlisi kızım kostümüyle çok ama çok mutlu. Diyebilirimki izin versem sadece Pamuk Prenses olarak dolaşacak ortalıkta.





4 yorum:

  1. Mutluluğu gözlerinden okunuyor, tam bir prenses olmuş... Maşallah...
    ellerine sağlık, harika görünüyor...

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürederim Gizem, kızım gerçekten bu kostümüyle çok mutlu oldu. Gözünü açarken daha Anne lütfen Pamuk Prenses kostümümü giyebilirmiyim?" diye soruyor ve bu beni çok ama çok mutlu ediyor.

    YanıtlaSil
  3. Gördüğüm en güzel pamuk prenses, çok tatlı kızınız var maşallah, ama sizede maşallah gerçekten yetenekli birisiniz kostüm harika olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. geldiğiniz için çok teşekkür ederim. beğenmenize çok sevindim, tam acemi terzi işi oldu. ve cuk diye oluverdi kızımın elbisesi. hem kendisi çok beğendi hem de okulundakiler ve gören herkes bayılıyor ve beni yüreklendiriyorlar yeni projeler için... bakalım. çıktım yola başladım kumaşlarımı almaya. umarım yeni güzellikleri paylaşırım buradan

      Sil