Hürriyet

30 Mart 2013 Cumartesi

47. Gün ve hala DSMART'tan iptal gerçekleşmedi


Ve bu gün de 47.  gün oldu. Hala bekliyorum iptalimin gerçekleştirilmesi için ama başaracağım. Yılmayacağım ve başaracağım!

Yasal haklarımı kullanmak zorunda bırakmayın beni dedim ve verilen cevap "en doğal hakkınız, buyurunuz kullanınız oldu". Pazartesi günü, üşenmeyeceğim ve noterden bir ihtarname göndererek yasal süreci de başlatacağım.

Bu süreçte bu konu ile ilgili olarak verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum.

Sevgiyle kalmanız dileğiyle,

4 yorum:

  1. bunlar böyle işte canım..müşterileri olana kadar sonra nasıl çirkinleşiyorlar..arkandayız..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler desteğiniz için. umarım en kısa zamanda BİTTTİ BU İŞ, KURTULDUM diyeceğim.

      Sil
  2. Bende superonlıne a taahütle üye oldum.8 ay sonra evimi taşıdım sakın sanma ki uzak bir yere sadece caddenin öbür tarafına 2 apartman aşağıya...Superonlıne arandı ve nakil istendi.Yapamayız dediler orada şebeke yok.Nasıl olur...Yok..çekin kardeşim alt tarafı 100 metre kablo... olmaz! iptal edin...taahütünüz var...eee kullanamadığım şey açık mı kalsın??? Geçmiş kullanım bedelini ödeyin kapatalım...Tamam ödeyeyim interneti kesin ozaman...Tamam mı tamam...Gelen faturayı ödedim.Kapandı diye modemi iade ettim.3ay sonra 3 aylık fatura kanuni işlem başlatacağız mesajı falan..müşteri hizmetleri hala kullanım görünüyor,modem bizde değil...Dilekçe verdim.Kapattırma isteğime ait kayıtları çıkarttırdım.Allahtan kira kontratını yaptığım gün aramıştım tarih ve saat bildirince bulamadık diyemediler...6 ay fatura ödedim...Sonra paramı geri iade ettiler...Stres ve telefon konuşma bedelleri bana kaldı...Anlıycan kolay gelsin...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunlara bir kere elinizi veriyorsunuz, bir daha kurtulmak mümkün ama epey bir ter dökmek gerekiyor. yılıp bırakırsanız peşini ki onların istediği bu, ekmeklerine yağ bal oluyor.
      Hakkınızı arayacak olursanız, bu ülkede hak sahibini bulana kadar meşakkatli bir yol katetmek zorunda maalesef. Sonunda başaracağımı biliyorum. Geldiğiniz ve tecrübenizi paylaştağınız için çok teşekkür ederim. İyi haberlerde buluşmak üzere!

      Sil