Hürriyet

3 Ocak 2013 Perşembe

genizeti ameliyatı ve kulak temizliği

yeni yılda ilk mesajımda maalesef bir sağlık sorunu haberi paylaşıyorum. ama ne yapayım, hayatımın en önemli dönemlerinden birini yaşıyorum şu anda ve tamamen bu duruma kilitlenmiş durumdayım.

2012 Eylül ayından beri sağlık sorunları peşimizi bırakmıyor maalesef. Allah beterinden korusun ve dertmansız dert vermesin diyerek kendimizi rahatlatmaya çalışıyoruz ama yine de insan kendi başına gelince sıkılıyor, daralıyor, üzülüyor ve yıpranıyor ister istemez. Hele söz konusu olan çocuğunuz olunca. 

Kızım, henüz 4 yaşında yarın geniz eti operasyonu için hastaneye yatacağız. Bu arada kulakları da tıkanmış onlar da temizlenecek. Küçük bir operasyon doktorumuzun dediğine göre, alıp getirmemiz yarım saat kırk dakika diyor ama o süreyi bir de bana sorun. Doktorumuzla bunu konuştuğumuz an başladı o söylediği yarım saat kırk dakika, bakalım ne zaman sona erecek.

Biliyorum, son senelerde bu ameliyatı geçirmemiş çocuk neredeyse yok sabah gidip akşam eve yatağına dönmüş oluyor çocuklar ama yine de içim daralmış durumda.

Bu arada ben henüz yarını kendime anlatamamışken, kızım, anladı ve "biraz canım acıyabilir ama benim iyiliğim için değilmi anne" dedi bana ve ben inanamadım. Ağzım açık kaldı ve nasıl devam edip toparlayacağımı bilemedim. Sarıldık, öpüştük, koklaştık ve oyunumuza devam ettik.

Kızımız, doğumsal olarak kalp hastası ve dolayısıyla dünyaya geldiği günden bu yana biz hastahane ve doktorlarla çok iç içeyiz. Şükürler olsun ki branşlarının en iyi doktorlarının ellerinde tedavimiz, kontrollerimiz yapıldı ve yapılıyor. Ve doktorlarımızın en doğru kararı verip en iyi tedaviyi yaptıklarından da şühpemiz yok.

Eveeeet, ben biraz gerginim. Bu gece kızıma sarılıp onunla uyudum ama o yatarken, yarın akşam kendi yatağımda yatacağım ama tamammı deyip benim duygusallığıma noktayı koydu.

bu mesajımı okuyan herkesten iyi dilekler ve dualar bekliyorum, pozitif enerjiniz bizimle olsun.


2 yorum:

  1. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah,geçmiş olsun canım.Ana yüreği işte geçmiş olsun canım.Melek kızını kocaman öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum Tijen Hanım. atlattık bitti gitti inşallah. darısı derman bekleyen, şifa dileyen herkese

      Sil