Hürriyet

30 Mayıs 2014 Cuma

Etkinlik elbisesi

Elbise dikiyoruz etkinliğinin kızım için diktiğim ilk elbisesi bitti, kızım yarın inşallah giyecek. Gerçi bugün yaşadığımız hava muhalefeti yüzünden yarın cesaret edebilirmiyim bu elbiseyi giymesine emin değilim ama, yinede ikimizin de beğendiği, içimize sinen bir elbise olduğunu söyleyebilirim.
Görüş ve yorumlarınızı bekliyorum. Elbisenin tam rengini maalesef yakalayamıyorum ama çok tatlı bir sarı. Sanırım gün ışığında Eda'nın üzerinde resimlediğimde daha net belli olacak.


Sevgiyle kalın...

9 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. En kısa zamanda kızımın üzerinde de resimleyip paylaşacağımı umuyorum

      Sil
  2. Merhaba blogger etkinliği için takip etme gadget ınız çalışmıyor. O yüzden takip edilmeniz mümkün olamayacak. Tanıtımınızı yapacağım ama eşleştirme mümkün olmuyor bu şekilde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehabalar Nebihan Hanım, maalesef sözkonusu gadgetin neden bozulduğunu ve nasıl tekrar çalışır duruma getirilebileceğini bilmiyorum. bu konuda bana yardımcı olabilirseniz ayrıca çok sevinirim. şimdiden hem ziyaretiniz hem de yardımınız için çok teşekkür ederim.

      Sil
    2. http://guney59.blogspot.com.tr/2014/02/izleyici-gadgeti-nasl-gorulur-yaplr-gfc.html?m=1

      Burada anlatılıyor

      Sil
    3. Çok teşekkürler, hemen düzeltmeye çalışacağım

      Sil
    4. evvvet, denedim ve sanırım sorun çözüldü, ne dersiniz? kontrol edebilirmisiniz siz de lütfen.... tekrar tekrar teşekkürler

      Sil
  3. çok güzel olmuş ellerinize sağlık çok beğendimm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Benim de çok içime sindi bu elbise. Ama elan hava şartları nedeniyle giyemedi kuzucum. Dolapta doğru zamanı bekliyor:)

      Sil