Hürriyet

20 Mayıs 2014 Salı

Biten pantalonum



Geçtiğimiz günlerde, pantalon dikelim etkinliğinde dikmiş olduğum pantalonumu askıda paylaşmıştım. Bu haftasonu üzerine yine kendi diktiğim bluzumla kombinleyip giydim ve pek de beğendim. Hem beğendim dikmiş olduğum pantalonumu hem de çok rahat ettim. Aynı şekilde bluzumu da çok sevdim ve bu kalıptan başka başka bluzlar da yola çıktılar, yakında gösteririm.



Bu haftasonu bir nikaha gittik ve kızım da, geçtiğimiz sene canım yiğenimin düğünü için dikmiş olduğum gelinliği giymek istedi. zaten her fırsatta giymekten çok keyif alıyor. Eh, küçük bir kız çocuğu için bir düğün/nikah'tan ala yer mi olur gelinliğini giymek için, değil mi ama?

Sevgiyle kalın,



3 yorum:

  1. keşke benimde böyle marifetlerim olsa

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denemeden bilemezsiniz. Ben de uzun çalışma hayatımın sonun da emeklilik günlerimde başladım dikmeye, yavaş yavaş şekil almaya başladı diktiklerim, denedikçe daha da iyi olacağına inanıyorum. Deneyin inanın başaracaksınız.

      Sil
  2. Ellerine sağlık... Güzel mutlu günlerde kullanın.. Eda'ya bayılıyorum... Yüzündeki o güzel mutluluk ifadesi, harika... Maşallah size... :)
    sevgiler,

    YanıtlaSil