Hürriyet

3 Ocak 2014 Cuma

Bepanthol

Merhabalar,

Geçen günlerde internette gezinirken Nilgün Sözveren'in blogunda, Bepenthol'ü kuru ciltler için yüz kremi olarak da öneren bir yazı okudum ve ilgimi çekti.

İlgimi çekmesinin sebebi; kullandığım yüz kremimimin bitmiş olması ve gidip almaya fırsat bulamamış olmamdan dolayı yüzümde hissettiğim gerginlik aslında.

Yazıyı okuyunca, "evet" dedim kendi kendime, neden olmasın. Canımızdan çok sevdiğimiz bebeğimizin cildi için uygun gördüğümüz bu krem neden benim için de uygun olmasın ki dedim ve hemen kullandım ve kendimi iyi hissettim ama bir taraftanda da beklemeye başladım. Bakalım cildim de memnun kalacak mı, kabullenecek mi yoksa, istemedim ben bu kremi deyip geri püskürtecek mi diye. Ve sonuç, tam da arzu ettiğim gibi, cildim Bepanthen'i sevdi ve kabul etti. Şimdi yaklaşık bir haftadır kullanıyorum ve hiç bir ters etki yaşamadım. Aksine cildimin rengini toparladı diye bile düşünüyorum.

Bu arada, madem başladım bu kremi kullanamaya bir bakayım bakalım neymiş bu ürün diye internet sayfalarına bir girdim ki, ürün yelpazesi oldukça geniş bir ürün ile karşılaştım. Bu günü kadar öncelikle bebeklik döneminde pişikten korunmak ve önlemek için kullanmışken, sonrasında doktorunun da tavsiyesiyle kuruyan dudakları için nemlerdirici olmuş bir ürün aslında, ama çoklukla düşme, çarpma, kesilme, vurma gibi durumlarda her derde deva bir krem olarak elimin altında her daim bulunan bu kremin beklemediğim diğer özellikleri olduğunu keşfettim.

Sizinle bir de internet sayfasından aldığım ürün bilgisini direkt olarak paylaşayım. Ama ben internet sayfalarını bir ziyaret edin derim.



Bepanthol ®Cilt Bakım Kremi

Kuruyan ciltlere ekstra bakım sağlar
Cilt bazen kuruyarak hassaslaşır. Kuruyan cilt pul pul dökülür, kızarır ve çatlar. Bu tip durumlarda cildin, işlevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmesi için ekstra bakıma ve nemlendirilmeye ihtiyacı vardır. Böylece cilt kendini yenileyebilir ve canlı görünümünü muhafaza edebilir. Bepanthol Cilt Bakım Kremi cilt kuruluğuna bağlı pul pul dökülen, kızaran, çatlayan ve gerginleşen cildin doğal yenilenme sürecine destek amaçlı özel olarak geliştirilmiştir. Bepanthol Cilt Bakım Kremi, %5 dekspantenol içerir. Bepanthol® Cilt Bakım Kremi cildi yumuşak, pürüzsüz ve nemli tutarak, cildin doğal yenilenme sürecine yardımcı olur. Nemlendirici içeriği sayesinde cildi rahatlatır ve parlaklığını geri kazandırır. Bepanthol® Cilt Bakım Kremi kalıcı su bazlı yapısı sayesinde deri yüzeyine kolaylıkla sürülür ve deriden hızlıca emilir. Su içinde yağ emülsiyonu formu, cildin doğal koruyucu duvarını muhafaza ederek, cildin yenilenmesine, esnek ve nemli tutulmasına yardımcı olur.

Kullanmaya devam edeceğim gibi görünüyor. Haaa bu arada uzun zamandır kullandığım kremim de bana yeniyıl hediyesi olarak geldi ama, henüz kutusunu bile açmadım.


sevgiler, ve teşekkürler sevgili Nilgün Sözveren


2 yorum:

  1. Ben teşekkür ederim , samimi yazınız için , çok tatlısınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler. Bu arada paylaşımlarınızı, diktiklerinizi çok beğeniyorum.

      Sil